JAM Motionscykling

JAM motions cykling deltager i forskellige cykel motionsløb under jernbanefritid.

Jernbanefritids løb er placeret i veletablerede motionsløb. Der er mange fordele herved, bl.a. at hele det tekniske apparat er på plads, og at vi kommer til at køre blandt mange andre motionister.

Vi sigter imod at deltage i disse løb:

Islev Duathlon, Skjoldenæsholm, Fyn rundt, Tour de Vestfyn og sidste løb indendørs som X-tranier enkeltstart op af Alpe d'huez.

Der er jernbanemesterskaber i Enkeltstart og Jernbanemesterskab på landevej. Begge løb indlægges i allerede eksisterende motionsløb f.eks nogen af de nævnte ovenover

 

For de bedste vil der være muligheder for at blive udtaget til Jernbanelandsholdet og deltage i internationale mesterskaber:

 USIC mesterskaberne (Europamesterskaber for jernbanefolk) i Cykling afholdes hvert 4. år, næste gang i 2020 Ved det enkelte mesterskabsstævne konkurrences der i følgende discipliner: holdtidskørsel, enkeltstart og samlet start.

Vores Cykelekspert er Carl Erik Hunnerup som du kan kontakte hvis det her lige er dig.

Vi kører i øjeblikket en kampagne hvor du kvit og frit modtager, viste lækre cykeltrøje, første gang du kører et motions cykelløb i jernbanefritid regi, som medlem af JAM.

Samtidig har du mulighed for at køre dig til en ligeså lækker vindvest, det kan du læse om under menu punktet "Aktive kampagner "

 

 

 

 

 

Artikel og status på cykel kampagnen - pr 1/10 2022

Status på JAM’s cykelkampagne

Fra 1. august gik vi som bekendt over til den oprindelige kampagnemodel igen.

En enkelt rytter, nemlig Henrik Dyg har deltaget i Fyn Rundt, hvilket giver 1 point i kampagnen.

I Århus-København deltog 3 ryttere for JAM, nemlig Lars Frederiksen, Henrik Dyg og Jacob Teckemeier. Det giver point til Lars og Henrik. Jacob opnåede allerede ved sidste status de 5 point, der udløser en vindvest.

Udover disse 3 deltog også Johannes Flyvbjerg Jacobsen. Johannes havde denne gang valgt at stille op for Team Hjørring, hvis ”formål er at forene social cykling og støtte initiiativer for ungdommen i Hjørring Kommune inden for Sundhed, Sport og Kultur”. Teamet havde en gruppe, der startede fra Århus og en, der startede fra Odense. De to gruppe mødtes ved opkørslen til Storebæltsbroen, og fulgtes resten af vejen til mål, og levede dermed til fulde op til formålet omkring ”social cykling”.

Desværre blev mesterskabsweekenden 9-10. oktober aflyst. Dels var der få tilmeldte og dels var det ikke muligt for afdelingen at finde de nødvendige hjælpere til afviklingen. Fra JAM var vi tre tilmeldte, enten til begge løb eller blot til løbet med samlet start om lørdagen. Mads Kühn og jeg selv, Carl Erik Hunnerup, havde allerede opnået vindvesten. Tredjemand var Claus Mulvad Riis, der var tilmeldt både lørdag og søndag til henholdsvis løbet med samlet start og enkeltstarten. Det skal selvfølgelig ikke komme Claus til skade, at løbene blev aflyst, så Claus kan derfor indsætte 3 points på kontoen i vores kampagne, da mesterskabet med samlet start som bekendt giver 2 points.

Status på kampagnen er nu

Carl Erik Hunnerup               Vindvest opnået i 2020 

Johannes Flyvbjerg              Vindvest opnået i 2020

Mads Kühn                           Vindvest opnået pr. 15.05.2021

Jacob Teckemeier                Vindvest opnået pr. 31.07.2021

Lars Frederiksen                  4    points

Henrik Dyg                           4    -

Claus Mulvad Riis                3    -

Laust Stenholm Mortensen    2    -

Nicolaj Bochdam                  1    -

 

Med to ryttere på 4 points og en på 3, mon så ikke vi kan se frem til udlevering af flere vindveste i 2022?

 

Carl Erik Hunnerup

Cykelansvarlig i JAM

 

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.