Invitation

Eremitageløbet 

 

Løb & Motion

Paul Andersen

Tlf. 23 44 18 58

loeb@jernbanefritid.dk

www.jernbanefritid.dk

 

 

Tid og sted

Søndag den 09. oktober i Dyrehaven nord for København

 

 

24.05.2022

 

Mødested og omklædning

Vi forsøger at finde et sted at samles i nærheden af startstedet før og efter start. De tilmeldte får besked. Det er i fri luft så omklædning er op til den enkelte.

 

Transport

Tjek løbets hjemmeside for parkering med videre. Regn med god tid. Nærmeste sikre parkeringsplads er nok DTU et par kilometer fra start. Vi anbefaler både ud for et grønt perspektiv og for nemheds skyld at man tager toget til Klampenborg station og går til start.

 

Startsted

Start og mål går ved Fortunen. Det er det hjørne af Dyrehaven der er nærmest Lyngby

Starttider

Samlet start kl. 11.00

Deltagere

Medlemmer af Jernbanefritid tilmelder sig gennem klub/forening under

Jernbanefritid eller som enkeltperson, hvis man ikke er medlem af en klub/forening under Jernbanefritid.

 Deltagere i åben klasse (aktive, der ikke er medlemsberettigede i Jernbanefritid) kan frit vælge at tilmelde sig gennem en Jernbanefritid forening eller som enkeltperson.

 

Rute

Der løbes på en blanding af grus og asfalt. Ruten er middelhård med en del højdemeter.

 

Klasser/distancer

Alle løber løbets fulde distance på 13,3 km.                

 

Holdkonkurrence

Konkurrence for klubhold beregnes efter pointtildeling efter alders- og kønsfordeling med 5 års spring fra 35 år.

 

Præmier

Der er medaljer til alle deltagende børn.

Herudover er der symbolske præmier til vinderne af de enkelte aldersklasser.

Betaling og udlevering af startnumre

Jernbanefritid og JAM betaler hele startgebyret på 329 kr.

Afhentning af startnumre er som udgangspunkt op til den enkelte løber. Bestyrelsen er dog opmærksom på at det kan give problemer for nogle, hvorfor afhentning af numre kan aftales med undertegnede.

 

Forplejning

Forvent ikke forplejning ud over hvad løbet tilbyder.

 

Afbud.

Ved afbud efter tilmeldingsfristen skal der betales fuldt startgebyr.

Tilmelding

Ved tilmelding, som er bindende, oplyses følgende:

 Navn

Fødselsdag og år

Størrelse på T-shirt (kan fravælges – i så fald doneres 50 kr. til hjerteforeningen)

Forventet sluttid

 Tilmeldingen skal sendes senest 11.09.2021til :

 

Paul Andersen E-mail: Paulandersen2105@gmail.com eller loeb@jernbanefritid.dk

 

 

 

På Løb & Motions vegne

Paul Andersen

 

 

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.

JAM skifter kontaktperson for klubbens løbere.

 

  

Siden 1990, altså i 30 år, har klubbens stifter Carl Erik Hunnerup, stået for tilmelding og opfølgning på alle vores løbearrangementer. Nu har Carl Erik også ønsket at slippe denne kasket, som er en del af de mange opgaver han har haft gennem årene.

Nu er kun opgaven som kontaktperson for cykelmotionisterne tilbage.

Alt hvad Carl Erik rør ved er altid blevet udført med lige dele af samvittighedsfuldhed og entusiasme og også denne opgave, som måske ikke lige lyder af det store, men der har været rigtig meget at holde styr på: Udfærdigelse af mail til jer med alt hvad løbet indeholder fra distancer til forplejning, fra bad til transport. Holde styr på hvem der har tilmeldt sig og udsendelse reminder mail i passende tid. Tilmelding af JAM tilmeldte til løbet, betaling og måske også arrangere fælles transport, administrere kørselstilskud, og være i dialog med Jernbanefritid, for ikke at snakke om efterbehandlingen med udsendelse af resultater, opdatering af klubmesterskabs listen, ligesom han har også har betragtet det som en del af opgaven at kontakte potentielle emner i forbindelse med udtagelse til internationale stævner, USIC mm.

Det bliver en stor sko der skal fyldes ud, for jeg kan i mine mange år som medlem i JAM ikke mindes at en eneste tilmelding er glippet, ikke en eneste deltager har stået til et arrangement han egentlig troede han/hun var tilmeldt og som så ikke var på startlisten.

Carl Eriks sidste opgave bliver opfølgning på løbet ved Knudshoved med udsendelse af resultatliste til JAMs deltagere.

 

Fremover vil opgaven blive varetaget af Paul Andersen, som I jo ved er afdelingsleder i Løb & Motion. I vil høre fra Paul i forbindelse med tilmelding til Silistria løbet.

 

JAMs bestyrelse vil godt sige Carl Erik 1000 tak for indsatsen gennem årene, men vi kan sikkert stadig trække på hans ekspertise udi træning, når nogen er jer, har brug for et træningsprogram.

 

Tak for indsatsen gennem alle årene.

 

JAM motionsløb

JAM motionsløb har løbetilbud på motions-, familie- og konkurrenceplan fordelt over det meste af året.
Årets første arrangement foregår ved Nyborg i flotte omgivelser på Knudshoved, på en 4 km rute der gennemløbes 1, 2 eller 3 gange. Løbet sker i forbindelse med Jernbanefritids fællesstævne den første weekend i marts, hvor der især er fokus på motion og det sociale aspekt. Kort derefter afvikles SILISTRIALØBET 3. lørdag i marts måned i Marselisborgskovenes skønne natur ved Århus med ca. 8 km i bakket terræn eller 4 og 2 km for børn og motionister til både løb og gang. Maj måned byder på et rigtig godt løb, Jernbanemesterskabet på 10 km som er indlagt i Odense City løb, vi har vores egen base på Odense station og hele stævnepladsen er lige ovre på den anden side i Kongens have. Året slutter med Jernbanemesterskabet i Terrænløb. Her løber de yngste herre- og dameklasser ca. 10 km, mens de ældre klasser løber ca.8 eller 6 km. Her er der også børne- og motionsklasser,
Jernbanemesterskabet i halv maraton (21,1 km). Søges lagt i et eksisterende løb (2019 er lagt i forbindelse med Copenhagen Half).

INTERNATIONALT deltager vi ( når man bliver udtaget ) i europæiske mesterskaber (USIC) samt i EURO-Groups landskampe, som afvikles hvert år i september.

JAM laver ofte kampagner hvor du kan komme til spændende motionsløb, ofte med træner- hjælp, f.eks lavede vi i 2017 "Fra sofa til Halvmarathon" som fik en hel del ud at træne og ikke mindst gennemføre CPH Half.

Klubben har sin egen klubsinglet som du får udleveret kvit og frit når du deltager i dit første jernbanemotionsløb som medlem af JAM.

Klubbens kontaktpersoner indenfor løb er Carl Erik Hunnerup, cefh@stofanet.dk. tlf 29874367